Hemsida till företag

Stärk ditt varumärke med en unik hemsida

Behöver du hjälp med hemsida till företag? Jag skapar moderna och kreativa webbplatser som är anpassade till dagens plattformar och dess nya möjligheter. Hemsidorna jag skapar bygger jag från grunden och skräddarsyr för att lyfta fram just ditt företags unika identitet.

Jag arbetar alltid i nära samarbete med mina kunder och lägger ner ett stort engagemang för att skapa den bästa hemsidan för varje kund. Att skapa en attraktiv och unik design utan att tumma på användarvänlighet och kvalitet är mitt fokus.

Jag är lokaliserad i Norrköping men mina kunder finns över hela Sverige. Jag är aldrig längre bort än ett mail eller ett telefonsamtal. Varmt välkommen att höra av dig till mig för att få hjälp med hemsida till företag!

Hemsida till företag - vilken hjälp behöver du?

Bygga nytt, bygga om, bygga ut eller underhålla?

Ny hemsida till företag

Har du en hemsida sedan tidigare som kanske har hängt med ett tag och inte längre speglar din verksamhet på ett bra sätt? Är det dags att ta nästa steg i din marknadsföring för att stärka ditt varumärke, synas mer och på ett bättre sätt lyfta fram vad du eller ditt företag står för och erbjuder? Då är det kanske dags att satsa på en ny hemsida för att kunna öka din synlighet på webben och få fler kunder.

En professionell hemsida ökar förtroendet för ditt företag hos kunder och kan också nå ut till en bredare kundkrets. Du kan därför ha mycket att vinna på att satsa på en ny hemsida eftersom det kan leda till en markant ökad försäljning.

Hjälp med hemsida till nystartat företag

Ska du precis starta ett företag och behöver hjälp att komma i gång och synas på webben? Hemsidan är en viktig marknadsföringsplats där du har möjlighet att visa upp ditt företag och vad du erbjuder. En bra hemsida hjälper dig att synas på webben och få kunder. 

Förutom hjälp med hemsida kan jag även hjälpa dig med logga till ditt nystartade företag. Behöver du även trycksaker eller annan grafisk design hjälper jag givetvis till även med det och ser till att du har en tydlig och bra grafisk profil som genomsyrar hela din marknadskommunikation.

Underhåll och säkerhet

Har du en hemsida som fungerar och som du är nöjd med men behöver hjälp med att hålla den levande, uppdaterad och säker? En hemsida kräver underhåll och för att behålla trafiken och locka fler kunder behöver du lägga lite tid på att hålla din hemsida levande.

Har du själv inte kunskap eller intresse för det så hjälper jag dig gärna. Detta gäller även de så viktiga säkerhetsuppdateringarna som du behöver göra regelbundet för att försäkra dig om att din hemsida kommer fortsätta att fungera.

Exempel på hemsidor som jag har skapat

Hemsida

Hemsida till The Holistic LifeCenter Academy
Visa

Hemsida

Hemsida till Roten
Visa

Hemsida

Hemsida till Gröna Sköna
Visa

Hemsida

Hemsida till Knutpunktens Friskvård
Visa

Hemsida

Hemsida till Food For Thought
Visa

Hemsida

Hemsida till Helhet, Energi & Balans
Visa

Hemsida

Hemsida till KABiT
Visa

Hemsida

Hemsida till Potatiskällaren
Visa

Hemsida till företag i WordPress

WordPress ger en flexibel och hållbar sida​

Jag bygger din hemsida till företag i WordPress, världens mest använda webbpubliceringsverktyg. På så vis får du en flexibel hemsida som är hållbar över tid eftersom det ger dig oändliga möjligheter att bygga om och bygga ut med nya funktioner. Även om du väljer att börja med en mindre och enklare hemsida kan du senare bygga ut den utan att behöva byta plattform eller bygga om från grunden. När ditt företag växer kan alltså även din hemsida växa utan att du behöver bygga en ny hemsida.

Du blir inte heller beroende av någon specifik leverantör eller något specifikt webbhotell eftersom hemsidan kan flyttas var som helst. Det finns också många utvecklare och designers som kan Worpress och därmed blir du inte beroende av en specifik person när du behöver hjälp med din hemsida.

WordPress är användarvänligt och lätt att administrera vilket gör det enkelt för dig att exempelvis ändra i texter eller byta ut bilder på din hemsida. WordPress används på miljontals hemsidor över hela världen vilket också betyder att det hela tiden utvecklas med nya lösningar och funktioner.

Hemsida till företag - så här går det till

Jag hjälper dig hela vägen med allt ifrån att registrera domän till att publicera hemsidan.

1. Domän och webbhotell

Om du inte redan har registrerat en domän så börjar vi med att göra det och samtidigt skapa ett konto hos ett webbhotell där hemsidan sedan kommer att ligga. Kanske har du redan ett webbhotell sedan tidigare men annars hjälper jag dig att fixa det.

2. Samtal och analys

Vi pratar igenom vad du har för målsättningar med hemsidan. Hur ser målgruppen ut och vad ska kommuniceras? Vi sätter en grund för vad den nya hemsidan ska innehålla och vilken sidstruktur den ska ha. Du får också berätta om du har några särskilda önskemål vad gäller hemsidans design, färg och form som jag ska ta hänsyn till när jag sen skapar den.

3. Innehåll

Nästa steg är att se till att vi har det innehåll som behövs för hemsidan. Har du egna bilder eller vill du att jag hjälper dig att ordna fram bilder? Textinnehållet skapas antingen av dig eller av oss gemensamt. Detta är också något du kan arbeta med parallellt med att jag börjar arbeta med hemsidans design.

4. Design och uppbyggnad av hemsidan

Nu är det dags att börja skapa! Jag börjar arbeta med design och struktur för att slutligen landa i ett designförslag för din nya hemsida. Vi har en kontinuerlig kontakt för att säkerställa att du är nöjd med utformningen av hemsidan. Uppbyggnaden av hemsidan fortlöper och innehållet fylls på för att slutligen landa i din färdiga hemsida.

5. Anpassning för olika skärmar

Jag ser till att hemsidan anpassas, fungerar och ser bra ut på olika plattformar och i olika skärmstorlekar.

6. Hemsidan publiceras

När du är nöjd med din nya hemsida publicerar jag den på din domän och säkerställer att allt fungerar som det ska.

7. Fortsatt underhåll och hjälp med hemsidan

Efter att hemsidan är publicerad har du möjlighet att teckna ett serviceavtal som innebär att jag sköter drift och uppdateringar av din hemsida så du är säker på att säkerheten och funktionaliteten bibehålls. Jag kan även hjälpa till vid uppdateringar av innehållet på din hemsida såsom att ändra i texter eller byta ut bilder. Om du vill du har du såklart möjlighet att sköta detta helt själv.

Serviceavtal för trygghet och avlastning

När din nya hemsida väl är publicerad är det viktigt att den hålls uppdaterad för att bibehålla såväl säkerheten som funktionaliteten. För dig som inte vill sköta uppdateringar och administration av hemsidan själv finns möjlighet att teckna serviceavtal till en fast månadsavgift vilket många av mina kunder väljer att göra då det innebär en stor trygghet. 

Om du har ett serviceavtal ser jag till att uppdatera WordPress och dess plugins regelbundet så att din hemsida alltid har de senaste säkerhetsuppdateringarna. Jag tar också hand om eventuella problem som ibland kan uppstå i samband med uppdateringarna och löser detta åt dig. På så vis kan du alltid känna dig trygg med att din hemsida fungerar som den ska och hålls säker. 

Vill du även att jag ska sköta uppdateringarna av innehållet på din hemsida så finns möjlighet att teckna ett avtal där även detta ingår. Då hjälper jag dig när du exempelvis vill ändra i dina texter eller byta ut bilder. På så sätt kan du alltid du säkerställa att din hemsida hålls levande utan att du själv behöver lägga tid på att lära dig och sköta administrationen i WordPress.

Vad kostar en hemsida till företag?

Priset för en hemsida till företag varierar och är beroende av omfattningen på sin hemsida, exempelvis vilka funktioner du vill ha och antalet sidor. Vill du ha en liten enkel hemsida för dig hobbyverksamhet eller en mer omfattande hemsida som ska hjälpa dig att lyfta ditt företag och öka din synlighet på webben? Oavsett vilket så erbjuder jag alltid en kostnadseffektiv lösning.

När du anlitar mig för hjälp med hemsida får du alltid en offert med ett fast pris för att du ska vara säker på vad din hemsida kommer att kosta så du slipper råka ut för några oväntade utgifter.

Ord från några av mina kunder som fått hjälp med hemsida till företag

”Frida hjälpte på ett proffsigt sätt till att skapa en hemsida som inte är krånglig för mig som total nybörjare att sköta.
Hon svarade tålmodigt på alla mina frågor och lotsade mig fram till ett alternativ som var rätt för mig.


Rekommenderar henne varmt!”

Madeleine Johansson

Frilansjournalist

”Vi är mycket nöjda med vår nya hemsida! Hemsidan har blivit tydligare och gjort det lättare för våra kunder att hitta rätt information.

Vi har fått flera nya kunder sedan Frida gjorde om våran hemsida. Frida är verkligen duktig på att se vad som behöver förbättras och vad som behöver lyftas fram.”

Sofia

Knutpunktens Friskvård

Uppdragsgivare