Logga till företag

En bra logga stärker ditt företags identitet

Varför ska man ha en logga till företag? En bra logga hjälper ditt företag att ge ett professionellt och pålitligt intryck. Loggan är en mycket viktig del i ditt företags visuella identitet och därför är det viktigt att ha en väl genomarbetad logga som visar upp ditt företag på ett bra sätt. Loggan ska underlätta för människor att känna igen ditt företag och den hjälper på så sätt till att stärka ditt varumärke. Loggan ska återspegla just ditt företags unika identitet och den bör därför vara väl genomtänkt vad gäller såväl val av färger, typsnitt och symboler.

Sammanfattningsvis så hjälper en bra logga till att öka försäljningen. Genom att förmedla ett trovärdigt och seriöst intryck med en bra logga till företag kan du öka intresset hos människor att vilja välja dina produkter eller tjänster.

Logga till företag - Jag hjälper dig!

Behöver du hjälp med logga till företag? Jag skräddarsyr och skapar loggor från grunden. Loggor som förmedlar rätt känsla och budskap. Loggor som hjälper dig att få fler kunder. Loggor som du som kund ska känna dig stolt över.

Jag arbetar alltid i nära samarbete med mina kunder och lägger ner ett stort engagemang för att skapa den bästa loggan för varje kund. Att skapa en attraktiv och unik design utan att tumma på användarvänlighet och kvalitet är mitt fokus.

Jag är lokaliserad i Norrköping men mina kunder finns över hela Sverige. Jag är aldrig längre bort än ett mail eller ett telefonsamtal. Varmt välkommen att höra av dig till mig för att få hjälp med logga till företag! Jag erbjuder även hemsida till företag för dig som är i behov av det.

Exempel på loggor som jag har skapat

Logga

Logga till Roten

Logga

Logga till The Holistic LifeCenter Academy

Logga

Logga till 4 Element Outdoor Events

Logga

Logga till Food 4 Thought

Logga till företag - så här går det till

Från idé till färdig logga. Så här brukar arbetsprocessen se ut när jag skapar en ny logga till företag.

1. Ett första kreativt samtal

För att kunna börja arbeta med en logga till ditt företag behöver jag först lära känna ditt företag så jag kan fånga upp och förstå vad som ska förmedlas genom loggan.

Vi börjar med ett första samtal där vi bland annat går igenom vad ditt företag erbjuder och hur din målgrupp ser ut. 

Vi diskuterar också färgval, stil och symboler. Kanske har du redan egna önskemål och tankar om hur du vill att din logga ska se ut eller så vill du att jag ska ta fram förslag från grunden. Oavsett vilket lägger vi under detta samtal grunden för den fortsatta designprocessen.

2. Det kreativa designarbetet

Det här steget är såväl en process som ett gediget tankearbete där jag designar och testar mig fram till vad som kan fungera för att förmedla rätt budskap med just din logga. Slutligen landar jag i ett eller flera designförslag som jag visar upp för dig.

3. Vi justerar, testar och känner efter

När vi landat i ett designförslag som känns rätt krävs det ofta lite justeringar fram till den färdiga loggan. Vi kommunicerar och bollar fram och tillbaka tills vi hittat helt rätt. Kanske behöver vi testa olika typsnitt, färger, placering av symboler osv. 

4. Målgång och leverans

När vi slutligen har landat i en logga som känns rätt och som förmedlar just det där som ditt företag står för, då är vi i mål. Jag levererar loggan till dig i olika format anpassade för användning i olika format och sammanhang. Du är nu redo att börja använda din nya logga, stärka upp ditt företags identitet och nå ut till fler kunder!

Vad kostar en logga till företag?

Priset för en logga till företag kan variera lite beroende på arbetets upplägg men jag erbjuder alltid en kostnadseffektiv lösning.

När du anlitar mig för hjälp med logga till företag får du alltid en offert med ett fast pris för att du ska vara säker på vad din logga kommer att kosta så du slipper råka ut för några oväntade utgifter.

Ord från några av mina kunder som fått hjälp med logga till företag

”Äntligen har vi hittat en kreatör som förstår sig på att skapa tilltalande webbsidor och trycksaker. Så nu är vi efter många års sökande nöjda med både logga, hemsida och trycksaker.

Frida har en speciell förmåga att förstå vad man menar och hon har en stark känsla för design, hon är otroligt kreativ i sitt tänkande, där hon både kommer med egna förslag från grunden likväl som hon kan följa redan färdiga förslag man kommer med eller utveckla dessa. Samtidigt kan och förstår Frida sig på vad ett föränderligt samhälle av idag kräver av det som ska ge information.”

Idun Klockevi

Grundare av Helhet, Energi & Balans

”Frida har en fantastisk förmåga att på kort tid hitta det jag vill förmedla i färg och form. Jag har anlitat henne för att designa logotyp, hemsida och senast nu visitkort i vykortsstorlek och varje samarbete har fungerat väldigt smidigt.

Frida är lyhörd och engagerad och jag kan varmt rekommendera henne.”

 

 

 

Hanna

Food for Thought

Uppdragsgivare